prezident-nazvav-temu-pershogo-brifingu-novogo-ochilnika-moz

Президент назвав тему першого брифінгу нового очільника МОЗ

 • 16127 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Перший брифінг нового міністра охорони здоров’я України буде присвячений темі коронавірусу. Про це заявив під час виступу в парламенті Президент Володимир Зеленський, передає кореспондент УНН.

"Окрема тема – це коронавірус. Я хочу всіх заспокоїти – у нас є перший підтверджений випадок, але ситуація під контролем, усі необхідні заходи вжиті. Я думаю, що перший брифінг нового міністра охорони здоров’я буде присвячений саме цій темі", - сказав Президент.

Як повідомлялося раніше в УНН, зафіксовано перший випадок коронавірусу в Україні.

Також сьогодні Президент України Володимир Зеленський прибув у ВР на позачергове засідання.

Нагадаємо, 4 березня відбувається позачергове засідання Верховної Ради, що може затягнутись десь до 21:00.

Очікується, що на цьому засіданні буде розглянуте питання відставки Прем’єр-міністра та уряду, а також призначення нового прем’єр-міністра та міністрів. Основним кандидатом на посаду очільника нового складу Кабміну є чинний віце-прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Наразі точний склад майбутнього уряду невідомий, однак народний депутат з фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський повідомив окремі прізвища тих міністрів, які, ймовірно, збережуть свої посади.

Раніше стало відомо, Шмигаль та інші кандидати на посади до Кабміну подали декларації.

Також Зеленський під час виступу зазначив, що уряд Гончарука провалив комунікацію щодо платіжок за газ, а економіка за чинного Кабміну "брала розгін, але спіткнулась".

Українські Національні Новини

Політика