prezident-odne-z-klyuchovikh-zavdan-voroga-priniziti-ukrayintsiv-znetsiniti-nashi-mozhlivosti-nashikh-geroyiv-poshiriti-zneviru-strakh-ta-konflikti

Президент: одне з ключових завдань ворога – принизити українців, знецінити наші можливості, наших героїв, поширити зневіру, страх та конфлікти

 • 173898 переглядiв

КИЇВ. 20 серпня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський зазначив одне з ключових завдань ворога – принизити українців, знецінити українські можливості, українських героїв, поширити зневіру, страх та конфлікти. Про це інформує УНН.

Деталі

Зеленський зазначив, що українці мають бути свідомі того, що цього тижня росія може постаратися зробити щось особливо гидке, щось особливо жорстоке, а саме на День Незалежності України. Глава держави додав, що як і в будь-який інший тиждень за ці пів року, росія робила те саме постійно – гидке й жорстоке.

Цитата

“Одне з ключових завдань ворога – принизити нас, українців, знецінити наші можливості, наших героїв, поширити зневіру, страх, поширити конфлікти… Тому важливо ніколи, жодної хвилини не поступатися цьому ворожому тиску, не накручувати себе, не проявляти слабкості“, – сказав Президент.

Нагадаємо

Під час свого звернення Зеленський анонсував низку подій, що відбудуться наступного тижня, зокрема, Кримська платформа.

Українські Національні Новини

Політика