prezident-polschi-ta-gensek-nato-obgovorili-pidtrimku-ukrayini

Президент Польщі та генсек НАТО обговорили підтримку України

 • 26734 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. Президент Польщі Анджей Дуда обговорив з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом питання підтримки України. Про це повідомляє УНН з посиланням на Польське Радіо. 

Президент Польщі Анджей Дуда наголосив, що візит до Польщі Столтенберга "твердо наголошує" на факті членства Польщі в Північноатлантичному альянсі.

Президент поінформував, що під час зустрічі він спілкувався із Столтенбергом, зокрема, про ситуацію у Чорному морі і про те, які дії НАТО може здійснити у цьому районі. Він додав, що розмовляв теж про ситуацію у Сирії і на Близькому Сході, про ситуацію у регіоні Балтійського моря і про те, "чого маємо сподіватися з російського боку".

Президент поінформував, що було порушено також тему співпраці з партнерами НАТО, зокрема, у районі Чорного моря, з Грузією, Молдовою, а також підтримки України "у тій важкій ситуації, у якій вона опинилася".

Нагадаємо, У середу, 6 березня, в штаб-квартирі НАТО відбулося засідання Комісії Україна-НАТО на рівні послів, де обговорювалася поточна ситуація в Криму через п'ять років після незаконної анексії Росією.

Українські Національні Новини

Політика