prezident-povidomiv-pro-zvilnennya-934-naselenikh-punktiv-vid-okupantiv

Президент повідомив про звільнення 934 населених пунктів від окупантів

 • 133324 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський повідомив, що звільнено вже 934 населених пункти від російських загарбників. Про це інформує УНН.

Цитата

"Триває повернення до нормального життя звільнених міст і громад України. Звільнено вже 934 населених пункти. Поліція відновила роботу у 435 населених пунктах. Місцеве самоврядування запрацювало у 431 громаді. Роботу гуманітарних штабів розпочато у 361 населеному пункті. Поступово відновлюємо доступ людей до медичних та освітніх послуг, до органів соціального захисту. Відновлюємо автомобільне сполучення, постачання електрики, газу, води", - йдеться у зверненні.

Деталі

Президент підкреслив, що серед найбільших загроз залишаються міни й розтяжки, які були встановлені окупантами, та снаряди, які не розірвалися. Щоб знешкодити їх усі, потрібно багато часу.

Також, Володимир Зеленський закликав громадян, які повертаються у звільнені громади, бути дуже уважними. Не заходити на територію, яка ще не перевірена. Не заходити поки в ліси.

"Якщо побачите будь-що схоже на міну або розтяжку, одразу повідомляйте поліцію та рятувальників. Не зволікайте й не намагайтеся самостійно прибрати небезпечні предмети", - сказав Зеленський.

Нагадаємо

Голова Євроради відвідав звільнену від російських загарбників Бородянку.

Українські Національні Новини

Політика