prezident-pro-plivki-yermaka-dlya-mene-tse-porozhnya-sprava

Президент про "плівки Єрмака": для мене це порожня справа

 • 11755 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський назвав справу "плівок Єрмака" порожньою, так як він знає хто це зробив і для чого. Про це він заявив на пресконференції, передає кореспондент УНН.

"Для мене це порожня справа. Я знаю, хто проводив ці записи, я знаю для чого. Знаю, хто хотів шантажувати цими записами мене особисто, щоб я зняв Єрмака (голову Офісу президента - ред.). Я знаю, хто це зробив. Не готовий зараз говорити, тому що йде слідство. Але як би там слідство не закінчилося, у мене є повна відповідь. Частково там є відповідь, чому я деяких людей звільняю", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський відповів на петицію про звільнення Єрмака.

За його словами, жодна людини, про яку тоді йшла мова - зараз не має посади.

"По-перше, це брат Єрмака, по-друге смішно, що ніхто ніяких грошей не брав і не взяв і немає нічого на відео. По-друге, жодної людини, жодного прізвища, хоча це обговорювалося же влітку і в вересні, вся ця подія готувалася, щоб шантажувати Офіс Президента і мене особисто. Жодна людина, про яку говорили... немає на посаді. Не порожнім є те, для чого це зробили, ми розуміємо, хто має таку техніку (для прослуховування - ред.). Держава має техніку. Все це не порожнє. Це серйозні речі, прийде час і суспільство про це обов’язково дізнається", - додав Зеленський.

Як повідомлялося раніше в УНН, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак вважає розповсюдження відеозаписів нібито з його братом Денисом спланованою акцією тих осіб, які проти влади та ОП.

Нагадаємо, 29 березня Єрмак повідомив, що подасть заяви до Служби безпеки України та Державного бюро розслідувань через відео з його братом — Денисом, розповсюджені нардепом від "Слуги народу", колишнім радником Президента Володимира Зеленського Гео Леросом.

Раніше в той же день нардеп оприлюднив у соцмережі низку відеозаписів, знятих на приховану камеру, на яких присутній нібито брат Єрмака. На відео погано чути, що кажуть співрозмовники.

Пізніше стало відомо, що провадження спочатку відкрили в САП, а опісля ДБР — розпочало розслідування за фактом даної справи.

23 квітня стало відомо, що САП кваліфікувала справу щодо розповсюдження відеозаписів як "шахрайство" та передала у підслідність Нацполіції.

Українські Національні Новини

Політика