prezident-pro-vibori-do-mistsevikh-rad-meni-ne-vse-odno-kogo-visuvayut-nashi-deputati

Президент про вибори до місцевих рад: мені не все одно, кого висувають наші депутати

 • 13709 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня УНН. Президент Володимир Зеленський заявив, що йому не все одно, які кандидатури його політсила "Слуга народу" висуває на вибори голів міст, ОТГ тощо. Про це Глава держави сказав журналістам під час робочої поїздки в Сумську область, передає кореспондент УНН.

"Не знаю кого "Слуга народу" планує висунути (на довибори по 157 округу у разі обрання Тетяни Рябухи мером Сум – ред.). По-перше,треба спочатку перемогти. А перемога залежить не тільки від кандидатури пані Рябухи, а залежить від того, як її сумчани бачать, чи взагалі бачать головою міста, чи подобається їм її програма. Я бажаю успіхів, але це вибір народу України. Мені здається що це справедливо. Вам жити в Сумах, і вам вирішувати – ви хочете жити як зараз або ви хочете жити по-іншому. Я ні за кого не можу агітувати, і це не є справедливо щоб я агітував", - сказав Зеленський.

На питання про те, чому "Слуги народу" висунили саме її кандидатуру, Президент заявив: "Мені зараз складно відповісти одним словом чи реченням".

"Мені дійсно не все одно, кого висувають наші депутати на голови міст, ОТГ тощо. Тому, всі вважають, що потужна людина, людина знає місцевість, людина патріот Сумщини", - додав він.

Нагадаємо, під час з’їзду партії “Слуга народу” 31 серпня було представлено кандидатів на посади голів міст обласного значення на місцевих виборах 25 жовтня.

Українські Національні Новини

Політика