prezident-rosiyskim-viyskovim-nastav-chas-tikati

Президент: російським військовим настав час тікати

 • 233227 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський заявив, що російським військовим настав час тікати та закликав окупантів повертатися додому. Про це інформує УНН.

Деталі

Збройні сили України розпочали наступальні дії на багатьох напрямках півдня. Як повідомила журналісту УНН речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк, українські захисники прорвали перший рубіж оборони росіян.

У своєму зверненні Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна поверне усі окуповані території: Харківську, Луганську, Донецьку, Запорізьку, Херсонську області, Крим та всю акваторію Чорного й Азовського морів.

Цитата

«Від Зміїного до Керченської протоки. Це буде. Це наше. І, так само як це розуміє наше суспільство, я хочу, щоб це розуміли й окупанти. Не буде їм місця на українській землі... Ви не почуєте конкретики від жодної справді відповідальної особи. Бо це війна», — сказав Зеленський.

Глава держави додав аби окупанти забиралися геть з української землі до себе додому.

«Якщо вони (окупанти — ред.) хочуть вижити – російським військовим настав час тікати. Їдьте додому. Якщо ви боїтеся повертатись до себе додому в росію – що ж, хай такі окупанти здаються в полон, і ми гарантуємо їм виконання всіх норм Женевських конвенцій», — наголосив Президент.

Зеленський зауважив, якщо ж окупанти не послухаються – матимуть справу з українськими захисниками, які не зупиняться, поки не звільнять усе, що належить Україні.

Нагадаємо

Українські війська звільнили 4 села поблизу Херсона від російської окупації.

Українські Національні Новини

Політика