prezident-rozpochav-poyizdku-na-poltavschinu

Президент розпочав поїздку на Полтавщину

 • 18111 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою на Полтавщину, де планує зустрітись з представниками бізнесу та відвідати санаторій "Нові Санжари", в якому сьогодні закінчується обсервація евакуйованих з китайського міста Ухань українців. Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента, передає УНН.

"Президент України Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою на Полтавщину", - написали в ОП.

Зазначається, що глава держави ознайомиться з перебігом будівництва першої бетонної автодороги в Україні Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка та реконструкцією приймального відділення Полтавської обласної клінічної лікарні під відділення невідкладних станів.

"Крім того, Президент зустрінеться з представниками малого та середнього бізнесу Полтавської області. Також Володимир Зеленський відвідає Медичний центр Національної гвардії у смт Нові Санжари, де перебувають на обсервації українці та іноземні громадяни, евакуйовані з Китаю", - додали у Президента.

Нагадаємо, у четвер, 5 березня, о 12:00 закінчується термін обсервації у медцентрі “Нові Санжари” людей, яких було евакуйовано з ураженого коронавірусом китайського міста Ухань.

Українські Національні Новини

Політика