prezident-spodivayetsya-scho-u-ssha-pidtrimayut-propozitsiyu-pro-rozshirennya-sanktsiy-proti-rf

Президент сподівається, що у США підтримають пропозицію про розширення санкцій проти РФ

 • 7752 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з делегацією Конгресу США висловив сподівання, що Палата представників США підтримає нещодавню законодавчу ініціативу Сенату США, яка також передбачає посилення та розширення санкцій проти Росії, передає УНН з посиланням на прес-службу АПУ.

Як поінформували в АПУ, Президент поінформував конгресменів про ситуацію на Донбасі та продовження постійних порушень режиму припинення вогню з боку контрольованих російською стороною бойовиків.

У зв'язку з цим, зазначили у прес-службі, було відзначено необхідність збереження і посилення міжнародних санкцій щодо РФ до повного виконання нею Мінських домовленостей, а також відновлення суверенітету і територіальної цілісності України, включно з Кримом.

«Петро Порошенко висловив сподівання, що Палата представників США підтримає нещодавню законодавчу ініціативу Сенату США, яка, зокрема передбачає посилення та розширення санкцій проти Росії», - йдеться у повідомленні.

Також Глава держави висловив вдячність за послідовну двопартійну підтримку України з боку Конгресу США у протидії триваючій російській агресії та зміцненні стійкості України шляхом реалізації відповідних реформ.

У цьому контексті обговорювались також питання зміцнення обороноздатності України, передбачення відповідного фінансування безпекової допомоги нашій державі у бюджеті США, а також посилення інвестиційного та торговельно-економічного співробітництва.

У той же час, зауважили в АПУ, американська сторона високо оцінила результати візиту Президента України до Вашингтона 20-21 червня цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС продовжив економічні санкції проти РФ до 31 січня 2018 року

Українські Національні Новини

Політика