prezident-ukrayini-mi-ne-viddamo-teritoriyu-na-skhodi-zadlya-pripinennya-viyni-z-rosiyeyu

Президент України: ми не віддамо територію на Сході задля припинення війни з росією

 • 182356 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив CNN, що Україна не бажає відмовлятися від території у східній частині країни, щоб покласти край війні з росією, і українські військові готові боротися з військовими Москви на Донбасі у битві, яка, за його словами, може вплинути на усю війну, інформує УНН.

Деталі

Зеленський заявив, що Україна не має гарантій, що росія не спробує знову захопити Київ, якщо вона зможе захопити Донбас.

"Тому для нас дуже важливо не допустити їх, стояти на своєму, бо ця битва... вона може вплинути на перебіг усієї війни", - сказав Зеленський.

"Бо я не довіряю російським військовим та російському керівництву", — продовжив він.

"Тому ми розуміємо, що те, що ми відбили їх і вони пішли, а вони тікали з Києва - з півночі, з Чернігова і з того боку - це не означає, що вони зможуть захопити Донбас, далі за Київ вони не підуть".

Додамо

Минуло понад сім тижнів після нападу президента росії володимира путіна на Україну. Українські збройні сили досягли успіхів у відбитті наступу росіян, що стало несподіванкою для розвідки США та Кремля, який планував швидку та рішучу перемогу.

Українські Національні Новини

Політика