prezident-ukrayini-zelenskiy-vistupit-u-seredu-z-virtualnim-zvernennyam-do-kongresu-ssha

Президент України Зеленський виступить у середу з віртуальним зверненням до Конгресу США

 • 125495 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський виступить із віртуальним зверненням до Конгресу США в середу о 9 ранку за східним часом, йдеться у листі, надісланому членам Палати представників та Сенату спікером Ненсі Пелосі та лідером більшості Чаком Шумером. Про це пише УНН з посиланням на CNN.

Цитата

"Конгрес, наша країна і світ відчувають трепет перед народом України, який виявив виняткову мужність, стійкість і рішучість перед неспровокованою, жорстокою і незаконною війною Росії", — йдеться у заяві.

Деталі

Далі в заяві йдеться: "Конгрес залишається непохитним у нашій прихильності до підтримки України, коли вона стикається з жорстокою та диявольською агресією Путіна, та прийняття законодавства, спрямованого на те, щоб завдати шкоди та ізолювати російську економіку, а також надати Україні гуманітарну допомогу, допомогу в галузі безпеки та економічну допомогу. Ми раді вітати звернення президента Зеленського до Палати представників та Сенату та висловити нашу підтримку народу України, який мужньо захищає демократію".

Додамо

Четвертий раунд українсько-російських переговорів взяв "технічну паузу" до вівторка, заявив Михайло Подоляк.

Українські Національні Новини

Політика