prezident-usim-skabyeyevim-vechirnim-mudodzvonam-frontovim-brekhunam-ta-yikhnim-kerivnikam-u-moskvi-varto-zapamyatati-final-vashogo-zhittya-bude-za-gratami

Президент: усім скабєєвим, вечірнім мудодзвонам, фронтовим брехунам та їхнім керівникам у москві варто запамʼятати - фінал вашого життя буде за ґратами

 • 215295 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Під час свого нічного звернення Президент України Володимир Зеленський запевнив, що життя кожного російського пропагандиста закінчиться за ґратами. Про це інформує УНН.

"Цитата

"Я хочу сказати одразу: кожна нормальна людина у світі розуміє, хто приніс війну і масові смерті на українську землю. Є безліч доказів того, що саме російські війська знищують мирні міста. Викрадають, катують, вбивають мирних людей.

Тому російським пропагандистам та їхнім керівникам зараз може вдатися лише одне: напрацювати на вирок майбутнього трибуналу, який буде подібним до вироку Юліусу Штрайхеру, одному з ідеологів нацизму, головному редактору тижневика "Дер Штюрмер". Він був страчений за антисемітську пропаганду й заклики до геноциду.

Деталі

Президент наголосив, що у наш час вже не страчують, тому для російських пропагандистів найдуть запобіжні міри.         

"Але всім скабєєвим, вечірнім мудодзвонам, фронтовим брехунам та їхнім керівникам у москві варто запамʼятати: фінал вашого життя буде за ґратами. У кращому разі.

Українські Національні Новини

Політика