prezidenti-ukrayini-ta-khorvatiyi-obgovorili-pitannya-energetichnoyi-bezpeki-v-yevropi

Президенти України та Хорватії обговорили питання енергетичної безпеки в Європі

 • 9523 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Президент України Петро Порошенко обговорив питання енергетичної безпеки на європейському континенті під час зустріч з президентом Республіки Хорватія Коліндою Грабар-Кітарович під час 73-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу голови держави.

"Петро Порошенко висловив сподівання на продовження активного двостороннього політичного діалогу між Україною та Хорватією з метою реалізації вагомого потенціалу українсько-хорватського партнерства в усіх сферах двостороннього співробітництва.

Окрему увагу було приділено питанню енергетичної безпеки на європейському континенті", - зазначили у прес-службі.

Також там зазначили, що Порошенко подякував хорватській стороні за послідовну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України, а також за вагому гуманітарну і експертну допомогу.

Крім того, голови держав обговорили широкий спектр питань двосторонніх відносин та взаємодії у міжнародних організаціях.
Президент України запросив Колінду Грабар-Кітарович відвідати Україну з офіційним візитом.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко на полях 73 -ї сесії Генеральної Асамблеї Організації Об'єднаних Націй зустрівся з президентом США Дональдом Трампом.

Українські Національні Новини

Політика