prezidentom-nok-stav-sergiy-bubka

Президентом НОК став Сергій Бубка

 • 13187 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. На Олімпійській базі в Кончі-Заспі пройшла ХХХІІІ звітно-виборна Генасамблея Національного олімпійського комітету України. На ній президентом НОК України було обрано Сергія Бубку. Він буде очолювати комітет протягом 4-х наступних років. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-центр НОК України.

"Після завершення успішної спортивної кар'єри уславлений Олімпійський чемпіон, багаторазовий чемпіон та рекордсмен світу зі стрибків з жердиною Сергій Бубка ефективно працює на посту спортивного управлінця. Він входить до керівництва світового спорту, бувши членом Виконкому Міжнародного Олімпійського Комітету та першим віце-президентом Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що у 2016 році Міжнародний олімпійський комітет (МОК) переобрав членом свого виконавчого комітету президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубку.

Як повідомляв УНН, на тій же Генеральній Асамблеї НОК України, на посаду віце-президента НОК, було обрано чинного Президента Федерації Футболу України Андрій Павелко.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Президентом НОК став Сергій Бубка

     • 13187 переглядiв

    Трамп готовий до припинення роботи уряду США

     • 10455 переглядiв

    Завтра буде найкращий день для прибирання - астролог

     • 10349 переглядiв

    В Україні подорожчала горілка, хліб та ковбаси

     • 16449 переглядiв

    Україна у листопаді збільшила виробництво олії

     • 8537 переглядiв