pri-minveteraniv-planuyut-stvoriti-radu-rodin-zagiblikh

При Мінветеранів планують створити Раду родин загиблих

 • 12772 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. При Міністерстві у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України планують створити Раду родин загиблих. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила профільний міністр Оксана Коляда, передає УНН.

"Можна довго розповідати керівництву держави про те, що соціальний захист родин загиблих - це один із найважливіших обов'язків країни. Особливо, тієї, де йде війна. А можна зібрати усіх разом і, дивлячись у вічі, про це поговорити.
Поговорили. Домовились: створюємо Раду родин загиблих при Мінветеранів", - написала Коляда.

Також, за її словами, у міністерстві до 15 листопада закінчать роботу над новим законом за активної участі родин загиблих захисників.

"Розбираємося з питаннями виплат, чекаємо від родин інформації про усі протизаконні випадки, зокрема, щодо фактів розслідування загибелі наших захисників, активізуємо роботу над програмою національно-патріотичного виховання молоді, зйомок патріотичних фільмів і інформаційної політики загалом", - написала Коляда.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський, Прем’єр-міністр Олексій Гончарук і міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Оксана Коляда у понеділок, 14 жовтня, ввечері провели зустріч з рідними військових, які загинули під час бойових дій у зоні проведення АТО/ООС.

Українські Національні Новини

Політика