pri-vikonanni-na-khersonschini-tragichno-zaginuv-29-richniy-politseyskiy

При виконанні: на Херсонщині трагічно загинув 29-річний поліцейський

 • 38222 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. На Херсонщині в нічному ДТП під час патрулювання загинув 29-річний поліцейський. Про це повідомили в МВС, передає УНН.

Деталі

Дмитро Сапога (так звати загиблого), заступив на чергування на відрізок автодороги М-14 "Одеса — Мелітополь — Новоазовськ".

Попередньо, близько 2-ї години, інспектор саме зупинив вантажівку, коли водій іншого автомобіля DAF не врахував дорожньої обстановки, безпечної швидкості та дистанції і здійснив наїзд на службовий автомобіль поліцейських та Дмитра, який був біля авто.

"На превеликий жаль, Дмитро отримав травми, несумісні з життям, та загинув на місці події. Наразі з'ясовуються усі обставини цієї страшної ДТП", - йдеться в повідомленні.

Доповнення

29-річний Дмитро Сапога ніс службу в лавах патрульної поліції Херсонської області з травня 2018 року. У нього залишилися батьки, сестра та брат.

Довідково

Раніше патрульна поліція оприлюднила статистику, згідно з якою у січні-травні в Україні сталося 70 774 ДТП, що на 22,2% більше, ніж за аналогічний період торік. З них 8152 ДТП – з травмованими (-7,7%), у яких загинуло 1001 людей (-17,2%) та 9887 людей отримали травми (-10,1%).

За даними МВС, кількість загиблих у дорожньо-транспортних пригодах в Україні за період з початку цього року зменшилася на 17% у порівнянні з торішніми цифрами.

Українські Національні Новини

Суспільство