pri-vyizdi-v-okupovaniy-krim-zatrimali-ukrayintsya

При в'їзді в окупований Крим затримали українця

 • 13792 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Співробітники ФСБ Росії затримали при в'їзді в анексований Крим громадянина України, який намагався потрапити на півострів під іншим прізвищем. Про це повідомляє УНН з посиланням на Крим.Реалії.

"Співробітники прикордонного управління російської ФСБ в анексованому Криму затримали при в'їзді на півострів громадянина України. Як стверджують у відомстві, затриманий "намагався потрапити до Криму під іншим прізвищем", - сказано в повідомленні.

Видання з посиланням на прес-службу прикордонного управління ФСБ повідомляє, що українця затримали на пункті пропуску в Армянську при перетині адмінмежі Криму з Херсонською областю.

Повідомляється, що чоловік навмисне змінив свої установчі дані, звернувшись для цього до міграційної служби України та оформивши новий паспорт.

"Стосовно затриманого порушено кримінальну справу, а також обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту на два місяці. Підтвердження даної інформації з інших джерел немає. Ім'я та прізвище затриманого українця не вказуються, його коментарі відсутні", - повідомили Крим.Реалії.

Нагадаємо, при в'їзді в окупований Крим затримали двох севастопольців.

Українські Національні Новини

Політика