pribiv-tsvyakhami-tilo-kota-do-derevyanogo-khresta-na-odeschini-zatrimali-16-richnogo-khloptsya

Прибив цвяхами тіло кота до дерев'яного хреста: на Одещині затримали 16-річного хлопця

 • 17230 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. В Одеській області затримали 16-річного підлітка за підозрою у вбивстві тварини. Як зазначається, У минулому році підліток вже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення аналогічних дій. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП в області. 

Деталі 

Подія сталася в одному з населених пунктів Куяльницької ОТГ Подільського району.

Місцева мешканка зателефонувала на спецлінію "102" і повідомила, що посеред вулиці стоїть саморобний дерев'яний хрест, на якому цвяхами прибито тіло мертвого кота.

Після огляду місця події поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 299 (жорстке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.

Особу правопорушника встановили, це 16-річний мешканець селища Гонората, з яким проводяться невідкладні слідчі дії.

Цитата:  

"У минулому році підліток вже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення аналогічних дій. Попереду допити свідків, призначення експертиз, після чого буде вирішуватися питання про оголошення йому підозри, - прокоментував подію т.в.о. начальника Подільського районного управління поліції Олександр Ноздратенко. - За вчинене законом передбачена відповідальність у вигляді штрафу від однієї до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років".

Доповнення 

У січні цього року було затримано жителя столиці, який вбив трьох цуценят. Ще одного собаку госпіталізували з травмою хребта.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП