priblizno-2-5-tisyach-cholovikiv-namagalisya-nezakonno-viyikhati-z-ukrayini-dpsu

Воєнний стан: приблизно 2,5 тисяч чоловіків намагалися незаконно виїхати з України – ДПСУ

 • 109421 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Під час воєнного стану приблизно 2,5 тисяч чоловіків намагалися незаконно перетнути державний кордон і виїхати з України. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, пише УНН.

Цитата

“Загалом близько 2,5 тисяч наших громадян-чоловіків були затримані на державному кордоні, які намагалися, попри обмеження, залишити Україну. Більшість з них намагались підкупити прикордонників або підробляли документи. Однак всі вони були затримані та повернуті до України”, – наголосив він.

Деталі

Також він додав, що ДПСУ протягом минулого тижня спостерігало незначне збільшення пасажиропотоку. Загалом, кордон за добу перетинало близько 80 тисяч осіб в обох напрямках. Проте, більшість громадян рухаються на виїзд з України.

“Був тільки один день – це субота, коли ми фіксували перевагу в’їзду над виїздом. За вчорашній день, за неділю, ми фіксували певне зменшення пасажиропотоку. Загалом, за добу кордон перетнуло 65 тисяч осіб. Пасажиропотік коливався на рівні 50% – на в’їзд і на виїзд”, – додав Демченко.

Додамо

У ДПСУ пояснили, що через державний кордон пропускають людей за дійсними паспортними чи іншими, передбаченими законодавством, документами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП