priblizno-2-5-tisyach-kadirivtsiv-voyuvali-proti-ukrayini-yikhnim-zavdannyam-buv-genotsid-ukrayintsiv-rozvidka

Приблизно 2,5 тис. “кадирівців” воювали проти України: їхнім завданням був геноцид українців – розвідка

 • 108870 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Приблизно 2,5 тис. “кадирівців” взяли участь у повномасштабному вторгненні росії на територію України. Основним їхнім завданням було залякування та геноцид українців. Про це інформує головне управління розвідки Міноборони України, пише УНН.

Деталі

Як зазначили, перебуваючи у другому ешелоні наступу, "кадирівці" займалися обшуками помешкань, знущалися із заручників та мирних мешканців, грабували та здійснювали розбої.

Після того, як російські війська почали зазнавати перших масштабних втрат, “кадирівцям” наказали зупиняти підрозділи окупантів, що відступали, та показово розстрілювати тих, які відмовлялися воювати.

Кадирівські найманці, яких з ганьбою відкинули від Києва та Чернігова, перемістилися на Луганський та Маріупольський напрямки, де продовжили грабувати та знімати ролики про свої “подвиги” для TikTok.

Показово, що попри вдавані навченість, бойовий дух та оснащення кадирівських тіктокерів, навіть поза зоною активних бойових дій, з 2,5 тисячі найманців приблизно 100 загинули, майже 300 дістали поранення та понад 60 втекли з України, покинувши зброю та амуніцію.

Додамо

З початку вторгнення рф Збройні сили України знищили вже приблизно 27 400 окупантів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП