prichetnogo-do-strilyanini-u-mukachevi-dosi-ne-vstanovili-politsiya

Причетного до стрілянини у Мукачеві досі не встановили – поліція

 • 24866 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. У Мукачеві Закарпатської області досі не встановлена особа, яка влаштувала стрілянину, внаслідок чого було поранено двох чоловіків. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Закарпатській області.

"Хто причетний до перестрілки (стрілянини - ред.) у Мукачеві, тобто особа, яка здійснила постріли - наразі ще встановлюється. Вона не встановлена і не затримана. На території Мукачева та області триває спецоперація із залученням оперативників Національної поліції, Національної гвардії. Проводиться відпрацювання у цілодобовому режимі для врегулювання ситуації", - зазначили у поліції.

Нагадаємо, 7 лютого до поліції надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці Сєченова. Заявник повідомив, що чув постріли та бачив, як водії двох транспортних засобів стріляли у бік один одного, після чого обидва позашляховики поїхали в невідомому напрямку.

Внаслідок стрілянини у поліції відкрили кримінальне провадження.

Додамо, що для стабілізації криміногенної обстановки в місті Мукачево та Мукачівському районі Закарпаття залучено оперативний резерв Нацгвардії

Як раніше повідомлялося в УНН, учасників злочинної організації звинувачують в нанесенні 10 млн грн збитків.

Також повідомлялося, що на Закарпатті поліція провела спецоперацію, в ході якої затримали лідера та членів злочинного угруповання, які чинили опір зі зброєю. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП