prikordonnik-namagavsya-pidkupiti-svogo-kolegu-na-kharkivschini

Прикордонник намагався підкупити свого колегу на Харківщині

 • 11128 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Один із прикордонників Харківщини намагався підкупити свого колегу, запропонувавши йому 300 доларів. Про це повідомляє УНН з посиланням на заяву Державної прикордонної служби.

"Затримано заступника начальника одного із відділів прикордонної служби Харківського прикордонного загону, за спробу дачі неправомірної вигоди у вигляді грошових коштів в сумі 300 доларів США начальнику групи внутрішньої безпеки відділу внутрішньої безпеки по Харківському прикордонному загону Управління внутрішньої та власної безпеки "Схід", - повідомили у Держприкордонслужбі.

Зазначається, що зловмисник передавав хабар за усунення перешкод при проходженні ним служби, а також за ігнорування його протиправної діяльності, що полягала у сприянні незаконному переміщенню товарів через державний кордон України.

За даними Служби, наразі вирішується питання про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 ККУ - "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі" та обрання запобіжного.

Нагадаємо, влітку минулого року у Харкові при отриманні 17 тис. доларів хабара було затримано двох прикордонників.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП