prikordonniki-donetskogo-zagonu-proveli-taktichni-navchannya-po-oboroni-uzberezhzhya

Прикордонники Донецького загону провели тактичні навчання по обороні узбережжя

 • 10443 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. На виконання розпорядження Командувача об’єднаних сил щодо підтримання високого рівня бойової підготовки підрозділів зі складу Об’єднаних сил, прикордонниками Донецького загону, поблизу Маріуполя, проведено тактичні навчання по обороні узбережжя. Про це повідомляє ДПС України, передає УНН.

"Заходи традиційно розпочались з підняття за сигналом тривоги. Долаючи відстань у десятки кілометрів по пересіченій місцевості, прикордонники здійснили марш до району виконання бойового завдання. Такий маршрут став певним випробуванням для водіїв бойових машин та допоміг набути практичний досвід по експлуатації та управлінню технікою в складних умовах місцевості при несприятливих метеоумовах, оскільки цього разу програму навчань довелося відпрацьовувати після потужного снігопаду", - йдеться у повідомленні.

Військовослужбовці виконали тактичні та вогневі задачі по знищенню розвідувальних та передових груп умовного десанту противника.

Прикордоники додали, що особливу увагу на навчаннях приділено питанням тактичної медицини - наданню необхідної домедичної допомоги на полі бою та евакуації поранених з-під вогню противника.

Нагадаємо, у Військово-Морських Силах Збройних сил України завершився другий етап підготовки екіпажів патрульних катерів типу Island.

Українські Національні Новини

Політика