prikordonniki-fsb-rf-zatrimali-ukrayinske-sudno-z-chotirma-moryakami

Прикордонники ФСБ РФ затримали українське судно з чотирма моряками

 • 12865 переглядiв

КИЇВ. 3 вересня. УНН. Слідчим відділом Головного управління Національної поліції в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відкрито кримінальні провадження за фактами захоплення українського маломірного рибопромислового судна та незаконного затримання чотирьох громадян України. Про це повідомляє УНН з посиланням на дані ГУНП у ї в Автономній Республіці Крим.

До ГУНП в АР Крим та м. Севастополі надійшло повідомлення від керівництва Азово-Чорноморського регіонального управління ДПС України про затримання 28.08.2018 року представниками "Пограничного управления ФСБ по Республике Крым" в акваторії Чорного моря українського риболовецького судна "ЯОД 2105" та членів його команди.

Четверо українських рибалок утримуються на прикордонній заставі м. Севастополя по теперішній час.

За даними фактами розпочато два кримінальних провадження за ч.1. ст. 146-1 та ч.2. ст. 278 Кримінального кодексу України, які передбачають позбавлення волі до восьми років.

Наразі триває досудове розслідування під процесуальним керівництвом прокуратури АР Крим. Встановлюються всі обставини, що мають значення для кримінальних проваджень.

Нагадаємо, в Азовському морі затримали чергове українське судно.

Як повідомляв УНН, Держдепартамент США звинуватив Росію в порушенні норм міжнародного права через затримки українських суден в Азовському морі і Керченській протоці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП