prikordonniki-kilkist-okhochikh-vyikhati-ta-viyikhati-z-okupovanogo-krimu-zmenshilasya

Прикордонники: кількість охочих в'їхати та виїхати з окупованого Криму зменшилася

 • 17022 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. За останні дні через викиди хімічних речовин на півночі окупованого Криму зменшилася кількість охочих в’їхати на метерикову Україну і виїхати з неї суттєво зменшилася. Про це УНН  повідомив помічник начальника Херсонського прикордонного загону Держприкордонслужби України Іван Шевцов.

"За останні дні, не дивлячись, що не працюють два пункти пропуску на адмінкордоні - "Чаплинка" і "Каланчак", а працює лише "Чонгар", спостерігається значне зменшення бажаючих як виїхати з материкової України, так і в’їхати до неї з півострова", - сказав Шевцов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Близько 500 херсонських дітей вивезуть до Скадовська та Лазурного через хімвикиди в Криму

Він зазначив, що закриті пункти пропуску "Чаплинка" та "Каланчак" обслуговують лише громадян України, які їдуть з АР Крим.

При цьому Шевцов зауважив, що на пунктах пропуску чергують швидка допомога та ДСНС, які готові при потребі надати допомогу громадянам.

Нагадаємо, 6 вересня роботу двох КПВВ на адмінмежі з Кримом - "Каланчак" і "Чаплинка" - тимчасово припинили через екологічну ситуацію. Їх робота буде припинена, поки не стихне ситуація з хімічними викидами.

Українські Національні Новини

Суспільство