prikordonniki-na-zakarpatti-znayshli-v-prichepi-refrizheratori-skhovanku-z-medpreparatami

Прикордонники на Закарпатті знайшли в причепі-рефрижераторі схованку з медпрепаратами

 • 15951 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. На Закарпатті прикордонники виявили та вилучили медпрепарати, які розміщувалась у схованці в причепі-рефрижераторі вантажівки. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу ДПСУ.

“На Закарпатті вилучили нелегальний вантаж ліків та причеп-рефрижератор, в якому був захований контрабандний товар. Вартість конфіскату склала майже півмільйона гривень. Спробу незаконного переміщення через кордон медичних препаратів припинили учора ввечері пункті пропуску "Дякове", що на кордоні з Румунією. Прикордонники Мукачівського загону ініціювали спільний з працівниками митниці поглиблений огляд вантажівки, якою з Росії до Сербії везли парафін”, - йдеться у повідомленні.

Вказано, що вантажівкою керував 46-річний громадянин Сербії.

“Оглядова група виявила 111 упаковок лікарського засобу Ксаврон. Частина медпрепаратів – 40 упаковок – була захована у конструктивних порожнинах причепа рефрижератора, решта – у ящику для інструментів під днищем причепа”, - повідомили у пресслужбі.

Повідомляється, що медпрепарати та причеп-рефрижератор вилучили співробітники митниці. Сума оцінки вилучених ліків склала майже 160 тисяч гривень, причеп оцінили більш як у 325 тисяч гривень.

Нагадаємо, наркотиків на 100 тис. грн хотіли ввезти в Україну у посилці з художніми творами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП