prikordonniki-posilili-zakhodi-bezpeki-na-adminmezhi-z-krimom-cherez-vibori

Прикордонники посилили заходи безпеки на адмінмежі з Кримом через вибори

 • 18832 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. Державна прикордонна служба у Херсонській області посилила заходи безпеки на адміністративній межі з тимчасово окупованим Кримом у зв’язку із виборами. Про це повідомив помічник начальника Херсонського прикордонного загону, начальник прес-служби Іван Шевцов у коментарі кореспонденту УНН.

"На період проведення виборів і безпосередньо у день виборів в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на адмінмежі з Кримом буде збільшена кількість прикордонних нарядів по перевірці паспортних документів і перевірці транспортних засобів для того, щоб прискорити пропускні операції. Крім того, посилені заходи безпеки безпосередньо на адмінмежі між контрольними пунктами в'їзду-виїзду, а також проводяться інші заходи по забезпеченню безпеки громадян під час перетину адмінмежі", - зазначив Шевцов.

За його словами, також на період виборів у Херсонській області збільшать кількість прикордонних нарядів.

При цьому він уточнив, що збільшення прикордонників в контрольних пунктах відбувається вже зараз, а безпосередньо в день виборів 31 березня їх кількість буде ще суттєво збільшена.

Нагадаємо, з понеділка, 25 березня, всі центральні органи виконавчої влади, що входять до системи Міністерства внутрішніх справ України, переведені на посилений режим за кілька днів до виборів.

Українські Національні Новини

Політика