prikordonniki-za-misyats-temperaturnogo-skriningu-perevirili-ponad-2-7-mln-lyudey

Прикордонники за місяць температурного скринінгу перевірили понад 2,7 млн людей

 • 10859 переглядiв

КИЇВ. 26 березня. УНН. За місяць температурного скринінгу прикордонники перевірили понад 2,7 млн осіб - як українців, так і іноземців. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Державної прикордонної служби України.

"Вже місяць прикордонники проводять заходи з температурного скринінгу. За цей час перевірено понад 2,7 мільйона осіб – як громадян України так і іноземців", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що іноді пасажири, перш ніж перетнути кордон, вдавались до хитрощів - вживали жарознижувальні препарати.

"Ми спостерігаємо, що відсоток виявлення осіб із підвищеною температурою наднизький. Всього зафіксовано 52 особи, в яких спостерігалась підвищена температура", – зазначив голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко.

Також вказано, що протягом березня зросла кількість осіб, які в’їжджають в Україну, порівняно з тими, хто виїжджає - їх на 200 тис. більше.

"Наші громадяни повертаються на Батьківщину, наші заробітчани повертаються додому, але чи усі вони є здоровими, чи ніхто з них немає захворювання на коронавірус – дуже важко сказати", – додав Сергій Дейнеко.

Нагадаємо, у чоловіка виявили коронавірус під час перевірки в аеропорту "Бориспіль".

Українські Національні Новини

Суспільство