prikordonniki-zatrimali-dvokh-inozemtsiv-z-bazi-interpolu

Прикордонники затримали двох іноземців з бази Інтерполу

 • 15086 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. Українські прикордонники затримали двох іноземних громадян з бази розшуку Інтерполу. Про це повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби, передає УНН.

"Чергових осіб, яких розшукували правоохоронні органи інших країн, співробітники Держприкордонслужби виявили вчора в столичному аеропорту та на кордоні з Молдовою", - зазначили у відомстві.

Зокрема, за даними відомстві, громадянина Грузії зупинили в "Борисполі", коли той прилетів в Україну. Під час прикордонного контролю на нього спрацювала база даних Інтерполу. З’ясувалося, що іноземця розшукують правоохоронні органи Німеччини.

Іншого злочинця затримали прикордонники Чернівецького загону в пункті пропуску "Мамалига-авто". Чоловік також слідував в Україну. Прикордонники встановили, що громадянина Молдови розшукують на території Італії.

Як додали прикордонники, ДПСУ проінформувала Укрбюро Інтерполу в Києві про затримання, а осіб передала співробітникам Нацполіції.

Нагадаємо, на початку року на кордоні з Молдовою затримали громадянина Молдови, який перебував у розшуку Інтерполу за контрабандну діяльність.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП