prints-charlz-pogodivsya-na-zustrich-z-trampom-pid-chas-yogo-derzhvizitu-do-velikoyi-britaniyi

Принц Чарльз погодився на зустріч з Трампом під час його візиту до Великої Британії

 • 8368 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Принц Уельський Чарльз дав згоду зустрітися з Дональдом Трампом під час державного візиту президента США до Великої Британії на початку червня. Про це повідомила в понеділок американська телекомпанія CNN, передає УНН.

За даними видання, син королеви Великої Британії Єлизавети II планує зустрітися з Трампом в Кларенс-хаусі, лондонській резиденції принца Чарльза і його дружини. Найбільш вірогідною датою прийому є 3 червня.

Телекомпанія звернулася за підтвердженням своєї інформації в Кларенс-хаус. Однак в резиденції спадкоємця престолу відмовилися прокоментувати публікацію.

Як звертає увагу CNN, подібна зустріч в принципі вважалася малоймовірною, враховуючи прихильність старшого сина британської королеви справі захисту навколишнього середовища. Принц є главою британських відділень Товариства Червоного Хреста (з 2003) і Всесвітнього фонду дикої природи (з 2011). Трамп же в червні 2017 року заявив про вихід США з Паризького угоди по клімату, так як його виконання загрожує Сполученим Штатам втратою 2,7 млн ​​робочих місць до 2025 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп заявив, що рішення про вихід з Паризького угоди могло б бути переглянуте

Як повідомляв УНН, президент США в період з 3 по 5 червня перебуватиме в Великій Британії з першим державним візитом і зустрінеться з королевою Єлизаветою II.

Українські Національні Новини

Політика