prints-vilyam-ta-keyt-middlton-priynyali-titul-gertsoga-ta-gertsogini-kornuolskikh

Принц Вільям та Кейт Міддлтон прийняли титул герцога та герцогині Корнуолських

 • 394841 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Після смерті королеви Єлизавети II принца Чарльза проголосили королем, що призвело до змін у лінії спадкоємства. Відтепер спадкоємцем престолу є принц Вільям, який, як і батько, змінить титул та отримає нову роль, пише УНН з посиланням на Mirror.

Деталі

Як спадкоємець престолу принц Вільям тепер автоматично отримує титули, такі як герцога Корнуольський, граф Честерський та герцог Ротсейський. Їх можна використовувати під час перебування в Шотландії. Його дружина, Кейт Міддлтон, отримує жіночий еквівалент цих титулів — герцогиня Корнуольська, графиня Честерська та герцогиня Ротсейська.

Однак подружжя не втрачає своїх титулів герцога і герцогині Кембриджських — нові титули будуть доповненнями.

Крім того, їх діти теж отримали нові титули. Джордж відтепер принц Джордж Корнуольський і Кембриджський, Шарлотта стала принцесою Шарлоттою Корнуольською і Кембриджською, а Луї  — принц Луї Корнуольський і Кембриджський.

Окрім нового титулу подружжя також отримало маєток у герцогстві Корнуолл вартістю 1 мільярд фунтів стерлінгів. Цей маєток складається з близько 134 000 акрів землі в більш ніж 23 округах Великої Британії. Повідомляється, що у 2019 році він приніс 20,5 мільйона фунтів стерлінгів доходу, які принц Чарльз використав для фінансування своєї громадської, благодійної та приватної діяльності.

Нагадаємо

Принц Чарльз після смерті матері Єлизавети ІІ набув статусу короля та взяв ім'я Карл III.

Українські Національні Новини

Суспільство