priroda-tezh-voyuye-za-ukrayinu-vnaslidok-vorozhikh-obstriliv-sumschini-zagorivsya-lis-viter-perekinuv-vogon-na-teritoriyu-rosiyi

Природа теж воює за Україну: внаслідок ворожих обстрілів Сумщини загорівся ліс, вітер перекинув вогонь на територію росії

 • 198355 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. За день окупанти випустили півсотні мін та снарядів по Краснопільщині. Усього було три обстріли різних територій громади, внаслідок одного з них загорівся ліс. Вітер був у бік рф. Вогонь перекинувся на ту сторону, доставивши росіянам чимало клопоту від наслідків свого ж обстрілу. Про це в Telegram повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький, інформує УНН.

Цитата

"Утім пожежу не було можливості загасити, адже палало на самому "0" і був великий ризик для рятувальників. Та сама природа теж воює за Україну: вітер був у бік росії і вогонь перекинувся на ту сторону, доставивши росіянам чимало клопоту від наслідків свого ж обстрілу", - зазначив він.

Загалом, на території України вигоріло близько гектару, серед яких ліс і поле.

"Наразі на нашій території пожежі немає", - наголосив голова ОВА.

Додамо

Сьогодні, 2 вересня, після 10:00 російські війська з артилерії та мінометів обстріляли Краснопільську громаду Сумщини – зафіксували 35 "прильотів".

Українські Національні Новини

Війна