prirodni-pozhezhi-v-ukrayini-za-dobu-stalosya-13-lishe-v-odniy-oblasti

Природні пожежі в Україні: за добу сталося 13 лише в одній області

 • 8776 переглядiв

КИЇВ. 15 серпня. УНН. На лівобережжі України на фоні найвищого рівня пожежної небезпеки за минулу добу сталося щонайменше 15 пожеж на відкритих територіях у двох областях. Про це УНН повідомляє з посиланням оновлені станом на ранок середи дані ДСНС України.

Так, у межах Донецької області лише за добу рятувальники зафіксували 13 таких пожеж. Горіло у Костянтинівському, Лиманському, Мар’їнському, Слов’янському районах та у містах Костянтинівка, Краматорськ, Торецьк, Покровськ, Світлодарськ.

У Краматорську пожежа трави охопила й паркан приватного подвір’я. У селі Семенівка Слов’янського району вогонь зачепив дачний будинок. Однак, звітують рятувальники, усі пожежі на Донеччині ліквідували.

Водночас природні пожежі сталися і на Полтавщині. Протягом минулої доби рятувальники ліквідували дві таких пожежі у Кременчуцькому районі.

Зокрема, 14 серпня о 12:35 у ДСНС повідомили про пожежу на відкритій території поблизу села Мала Кохнівка. Горіло 4 га сухої рослинності. Ліквідували пожежу лише о 22:00.

А близько 17:45 у селі Вільна Терешківка вогнем охопило 2 га сухої рослинності. Пожежу було локалізовано о 21:30, а о 21:50 – ліквідовано. Травмованих та загиблих в результаті двох пожеж на Полтавщині немає.

Нагадаємо, 15-17 серпня в Україні зберігатиметься найвищий рівень пожежної небезпеки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП