pristayko-na-zustrichi-z-babishem-obgovoriv-perezavantazhennya-politichnogo-dialogu

Пристайко на зустрічі з Бабішем обговорив "перезавантаження" політичного діалогу

 • 11553 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко у вівторок, 4 лютого, розпочав візит до Чехії із зустрічі з прем'єр-міністром республіки Андреєм Бабішем, з яким обговорив реалізацію попередніх домовленостей, а також "перезавантаження" двостороннього політичного діалогу. Про це Пристайко написав у Twitter, передає УНН.

"Розпочав візит до Чехії зустріччю з Прем’єром Андреєм Бабішем. Обговорили реалізацію домовленостей з Президентом Володимиром Зеленським, досягнутих під час візиту в Україну в листопаді 2019 року, та "перезавантаження" двостороннього політичного діалогу. Маємо чітку підтримку та перспективи співпраці у багатьох сферах", - написав міністр.

Нагадаємо, у листопаді після переговорів з Бабішем, Зеленський повідомив, що Україна започаткувала військово-технічну кооперацію із Чехією, розширивши двосторонню військово-технічну співпрацю. 

Як повідомлялося в УНН, голова МЗС України сьогодні перебуває з робочим візитом у Чеській Республіці. У рамках візиту плануються переговори міністра Вадима Пристайка з главою МЗС Чехії Томашем Петршічеком, а також з прем’єр-міністром Чехії Андреєм Бабішем та спікером Палати депутатів парламенту Чеської Республіки Радеком Вондрачеком.

Також планується виступ глав зовнішньополітичних відомств України та Чеської Республіки на відкритті інавгураційного засідання Українсько-чеського форуму – дискусійного майданчика провідних українських та чеських експертів, метою якого є напрацювання рекомендацій урядам та підготовка спільних проектів з метою повнішої реалізації потенціалу двосторонніх відносин в різних сферах.

Розпочав візит до Чехії зустріччю з Прем’єром @AndrejBabis. Обговорили реалізацію домовленостей з @ZelenskyyUa, досягнутих під час візиту в Україну 11.2019, та «перезавантаження» двостороннього політичного діалогу.
Маємо чітку підтримку та перспективи співпраці у багатьох сферах pic.twitter.com/Yx6E7Y9nQB

— Vadym Prystaiko (@VPrystaiko) February 4, 2020

Українські Національні Новини

Політика