pristayko-visvitliv-osnovni-elementi-pozitsiyi-ukrayini-na-normandskiy-zustrichi

Пристайко висвітлив основні елементи позиції України на "нормандській зустрічі"

 • 12400 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. Міністр закордонних справ України висвітлив чотири складові завтрашньої позиції української сторони на переговорах у Парижі, 9 грудня. Про це глава МЗС написав на власній сторінці у Twitter, інформує УНН.

"Повне і постійне припинення вогню, наш контроль над кордоном єдиної неподільної держави, роззброєння і виведення незаконних збройних формувань, місцеві вибори за нашим законодавством - основні елементи позиції на завтра. Немає значення, за спільним столом переговорів чи тет-а-тет", - написав Пристайко.

Як повідомлялося раніше, у Зеленського назвали три ключові теми для обговорення на "нормандській зустрічі".

Нагадаємо, зустріч глав держав та урядів Німеччини, Франції, України та Росії, які утворюють так звану “нормандську четвірку”, відбудеться в Парижі 9 грудня. Очікується перша зустріч Президента України Володимира Зеленського з президентом РФ Володимиром Путіним.

Останній раз зустріч в "нормандському форматі" на рівні глав держав відбулася 19 жовтня 2016 року в Берліні.

Повне і постійне припинення вогню, наш контроль над кордоном єдиної неподільної держави, роззброєння і виведення незаконних збройних формувань, місцеві вибори за нашим законодавством - основні елементи позиції на завтра. Немає значення, за спільним столом переговорів чи тет-а-тет

— Vadym Prystaiko (@VPrystaiko) December 8, 2019

Українські Національні Новини

Політика