pristayko-viznav-scho-uryad-robit-nedostatno-dlya-rozyasnennya-narodu-formuli-shtaynmayyera

Пристайко визнав, що уряд робить недостатньо для роз’яснення народу формули Штайнмайєра

 • 9926 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Уряд веде складну дискусію щодо роз’яснення українському народу ситуацію з формулою Штайнмайєра, але цього очевидно робиться недостатньо. Про це заявив Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко, виступаючи у Верховній раді під час години запитань до Уряду, передає кореспондент УНН.

"Ми заборгували і вам, і нашому народу пояснення, що український уряд робить останні 5 років. Зараз новий уряд намагається чесно говорити з вами про те, що таке формула Штайнмайєра, яким чином вона має принести мир на цю землю. Ця дискусія складна, я не можу погодитись, що вона взагалі не роз’яснюється, але очевидно, що цього робиться недостатньо", - сказав Пристайко.

Він висловив думку, що слово "Штайнмайєр" стало одним з найпопулярніших в українській мережі останнім часом.

"Ми маємо пояснити людям, яким саме чином, ідучи тими мінськими домовленостями, яким вже 5 років, уряд намагається привести мир на нашу територію", - додав міністр.

Як повідомляв УНН, голова Комітету Верховної Ради України з питань прав людини Дмитро Лубінець заявив, що 95% нардепів не знають, про що йдеться у формулі Штайнмайєра.

Українські Національні Новини

Політика