privatniy-budinok-vibukhnuv-u-kharkivskiy-oblasti-ye-postrazhdali

Приватний будинок вибухнув у Харківській області, є постраждалі

 • 10921 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. На Харківщині в місті Люботин вибухнув приватний будинок. В результаті події постраждало подружжя. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області.

"Подія сталася 23 грудня близько 4:00 на вулиці Гоголя в місті Люботин Харківської області. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. На момент вибуху в будинку знаходився 46-річний господар будинку, його 43-річна дружина та 19-річна донька", - йдеться у повідомленні.

У відомстві додали, що з місця події до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та медичної допомоги доставлені чоловік та жінка з опіками різного ступеня тяжкості. Наразі жінці надано медичну допомогу і вона відпущена додому. Стан здоров’я чоловіка медики оцінюють як тяжкий, у нього 50% опіків тіла.

"За попередніми даними, причиною вибуху стала несправність газового обладнання. Як повідомила 19-річна мешканка будинку, останнім часом в приміщенні відчувався запах газу", - додали в поліції.

Наразі поліція встановлює обставини вибуху в приватному будинку.

Дана подія зареєстрована в журналі Єдиного обліку заяв і повідомлень. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, у приватному будинку у Херсоні стався вибух, внаслідок чого постраждали чоловік і 16-річний хлопець.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП