privatniy-vlasnik-gazovoyi-trubi-vidmoviv-meshkantsyam-elitnogo-kotedzhnogo-mistechka-u-pidklyuchenni

Приватний “власник” газової труби відмовив мешканцям елітного котеджного містечка у підключенні

 • 21292 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Мешканці елітного котеджного містечка під Києвом “Северинівка” залишилися без газу, бо їм відмовив у підключенні приватний “власник” газової труби, повідомляє УНН.

Вони звернулися до “Київоблгазу” з проханням видачі їм технічних умов на газопостачання житлового будинку. Проте у відповідь їм повідомили, що підключення неможливо без згоди балансоутримувача, яким в даному випадку є "ТОВ СТ "Діо-груп".

“Вишгородське відділення ПАТ “Київоблгаз” уклало угоду з ТОВ “Діо-груп” за №642 МД від 01.12.2016 р. На експлуатацію складових газорозподільної системи, в розділі VI в п.6 цього договору сказано: приєднувати до об’єкта газопроводи третіх осіб виключно за погодженням з замовником (балансоутримувачем). Тому виходячи із вищевикладеного Вишгородське відділення ПАТ “Київоблгаз” не має змоги підключити Ваш будинок без погодження з балансоутримувачем газових мереж ТОВ “Діо-Груп”, - відповіли мешканцям у “Київоблгаз”.

ТОВ “Діо Груп” зареєстровано на Дениса Кузнецова з міста Бердянськ Запорізької області та афілійоване з депутатом Київради від “Батьківщини” Денисом Москалем, який є власником котеджного містечка “Северинівка”.

Денис Москаль своєю чергою нині балотується до Київради і входить в першу п’ятірку кандидатів в депутати від партії “Батьківщина”. На днях політсила представила програму, в якій пообіцяла киянам комунальні блага.

“У киян завжди буде тепла вода. Опалення та водовідведення працюватимуть як годинник”, – обіцяє політсила Москаля, який позбавив опалення мешканців свого котеджного містечка “Северинівка”.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    ООС: з початку доби бойовики дотримуються "режиму тиші"

     • 11215 переглядiв

    Пожежу на сміттєзвалищі у Києві досі не загасили

     • 13936 переглядiв

    Концесії в Україні стартували позитивно – експерт

     • 16344 переглядiв