privlasnila-60-tis-dol-zarobitchanina-u-mizhnarodniy-rozshuk-ogolosili-kerivnitsyu-viddilennya-stolichnogo-banku

Привласнила 60 тис. дол. заробітчанина: у міжнародний розшук оголосили керівницю відділення столичного банку

 • 10924 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. У міжнародний розшук оголосили керівницю відділення столичного банку, яка за 10 років привласнила 60 тис. доларів з депозитного рахунку заробітчанина. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу МВС.

“До Оболонського управління поліції звернувся місцевий мешканець із заявою про те, що з його банківського депозиту зникли гроші. Правоохоронці зареєстрували повідомлення потерпілого та опитали співробітників банківського відділення, де зберігались гроші. Співробітники поліції встановили, що киянин працює за кордоном, а у 2010 році у банку відкрив депозитний рахунок, який регулярно поповнював. За роки співпраці з фінансовою установою чоловік став vip-клієнтом, а відтак між ним та керівницею відділення склалися довірливі відносини. Жінка, на прохання чоловіка, навіть виконувала деякі банківські операції. У подальшому керівниця настільки увійшла в довіру клієнта та касирів банку, що почала підробляти заяви від імені чоловіка на видачу готівки в касі. У результаті протягом 10 років банківська працівниця провела 36 незаконних операцій із депозитом чоловіка та зняла з його рахунку понад 60 тис. доларів США”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 33-річна зловмисниця звільнилась із роботи і наразі переховується від органів слідства.

“Під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 5 слідчі повідомили зловмисниці про підозру у скоєнні злочину та оголосили її у міжнародний розшук”, - вказано у повідомленні.

Повідомляється, що досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 190 (Шахрайство), ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України, триває.

Підозрюваній загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, поліцейські викрили громадян України, які організували "схему" заволодіння коштами жителів Німеччини, Австрії, Швейцарії та Великої Британії. Так, місячний оборот "схему" становив приблизно 10 млн євро.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП