prizvichayuyut-naselennya-krimu-scho-vira-v-zsu-maye-buti-mitsnoyu-sili-oboroni-prokomentuvali-oblashtuvannya-oboroni-na-pivostrovi

“Призвичаюють населення Криму, що віра в ЗСУ має бути міцною” – Сили оборони прокоментували облаштування оборони на півострові

 • 1039610 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. На тимчасово окупованому півострові спостерігається облаштування оборонних споруд та активність авіації. Таким чином ворог намагається продемонструвати присутність і силу. Про це в ефірі телемарафону розповіла начальниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, передає УНН.

Цитата

«Насправді, вони дійсно готуються до ведення бойових дій і таким чином вони призвичаюють населення Криму до того, що віра в ЗСУ має бути міцною. Ми спостерігаємо облаштування оборонних споруд. Час від часу відбувається активність авіації на у півострові, зокрема, тактичної. Вони намагаються демонструвати свою присутність і силу. Але частіше ми спостерігаємо переміщення авіації туди, куди ще не досягає наше “бавовнятко”. Хоча ці відстані стають для них все більш химерними», – розповіла Гуменюк.

Нагадаємо

У тимчасово окупованій республіці Крим російська окупаційна влада, побоюючись проукраїнського руху та дій патріотично налаштованих осередків, створює так звані "добровільні дружини".

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Херсоні повідомляють про вибухи

     • 950905 переглядiв

    Російські загарбники обстріляли Куп'янськ

     • 732518 переглядiв

    Окупанти майже 80 разів обстріляли територію Херсонщини

     • 744387 переглядiв