problemi-v-simyi-ta-kokhanni-v-umani-dvi-shkolyarki-nakovtalisya-pigulok

Проблеми в сім'ї та коханні: в Умані дві школярки наковталися пігулок

 • 32385 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. В Умані в школі дві восьмикласниці наковталися пігулок та потрапили до лікарні. Про це журналісту УНН повідомили в пресслужбі поліції Черкаської області.

Цитата:

На запитання, чи в Умані в школі дві восьмикласниці потрапили до лікарні через отруєння пігулками, в пресслужбі відповіли:

"Стан дівчаток стабільний, це восьмикласниці. Наразі перевіряються всі версії, підключена робота кіберполіції, перевіряються їхні соціальні сторінки в інтернеті. Версій, що вони брали участь в челендж немає, ще не підтверджено, перевірка триває. Наразі відомо, що в однієї дівчинки є проблеми у сім'ї, в іншої проблеми з коханням й таким чином дівчатка вирішили привернути до себе увагу і відповідно вжили таблеток".

Деталі

Також в поліції зазначили, що наразі з дівчатами проводиться розмова, підключені психологи.

"На завтра заплановано навіть провести уроки, розповісти про наслідки , які можуть бути в подібних ситуаціях", - сказали в пресслужбі.

Окрім того, в поліції додали, що провадження не відкривали.

Додамо, що місцеві ЗМІ повідомляють, що дівчата прийняли препарат Дротаверин.

Доповнення

Через отруєння двох учениць сьомого класу ліцею у Боярці, що під Києвом, розпочато кримінальне провадження за фактом доведення дівчат до самогубства.

У ліцеї у Боярці, що неподалік від Києва, 16 лютого дві семикласниці отруїлися невідомими речовинами, одна дівчинка загинула, інша — госпіталізована.

Дитячий омбудсмен не виключає, що це пов’язано з небезпечними “іграми”.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП