problemi-z-opalennyam-na-lvivschini-trivayut-pidgotovchi-roboti-dlya-podachi-tepla

Проблеми з опаленням на Львівщині: тривають підготовчі роботи для подачі тепла

 • 9002 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. У Новояворівську і Новому Роздолі на Львівщині, де виникли проблеми з початком опалювального сезону, сьогодні планують провести чергові підготовчі роботи для подачі тепла. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Міністерства розвитку громад і територій.

"Новояворівська та Новороздільська ТЕЦ. Сьогодні заплановано у Новояворівську: при наявності газу провести пусконалагоджувальні роботи по запуску котлів; подати теплоносій на заповнення внутрішньобудинкової системи будинків, бюджетної сфери 1 та 2-го мікрорайонів. У Новому Роздолі: ліквідувати два витоки на магістральному трубопроводі діаметром 600 та один виток діаметром 326; завершити заповнення на магістральних теплових мережах (трубопровід діаметром 600); провести гідравлічне випробовування магістральної мережі", - повідомили у міністерстві.

Раніше УНН повідомляв, що дві ТЕЦ - у містах Новояворівськ та Новий Розділ, які були влітку арештовані НАБУ, - не можуть отримати газ для початку опалювального сезону.

Ситуація з опалювальним сезоном у Новояворівську та Новому Роздолі на Львівщині була визнана надзвичайною техногенного характеру. Початок опалювального сезону у Новояворівську та Новому Роздолі був запланований на 17-18 листопада, але досі йде підготовка.

Нагадаємо, станом на 19 листопада опалення повністю підключили лише у 12 областях України.

Українські Національні Новини

Економіка