prodavati-elitnikh-sobak-ne-treba-u-naftogazi-vidreaguvali-na-slova-bragara

Продавати собак не треба: у Нафтогазі відреагували на слова Брагара

 • 31501 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Компанія "Нафтогаз" заявила, що не потрібно продавати домашніх улюбленців для того, щоб грошей вистачило на сплату комунальних послуг. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу “Нафтогаз України”.

У Нафтогаз, повідомили, що родини, які витрачають на комуналку більше, ніж 15-20% свого сімейного доходу, мають право на державну субсидію.

"В Держбюджеті цього року передбачено близько 50 млрд грн живих грошей на часткову оплату платіжок для родин, яким складно оплачувати повну ціну. Понад 130 млн грн щодня, уявіть собі цю суму", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що зручний сайт про субсидії teplo.gov.ua зараз не відповідає. Тому для інформації користувачам можна заходити на сайт Мінсоцполітики.

"Продавати собак, котів, хом‘яків, черепах та інших друзів не треба. Треба звертатися по грошову допомогу, на яку ви маєте право за законом", - наголосили в повідомленні.

Нагадаємо, під час обговорення ціни в платіжках в ефірі одного з телеканалів на ток-шоу 25-річний нардеп зі "Слуги народу" Євгеній Брагар запропонував пенсіонерам "продати собаку елітної породи" для того, щоб грошей вистачило на сплату комунальних послуг.

Крім того, деякі користувачі Facebook, реагуючи на заяви "Слуги народу", розпочали флешмоби на кшталт "#продайсобакусплатизагаз" та "#не_продам_свою_собаку".

Українські Національні Новини

Політика