prodovzhennya-areshtu-krimskomu-aktivistu-prikhodko-sud-zalishiv-virok-bez-zmin

Продовження арешту кримському активісту Приходько: суд залишив вирок без змін

 • 12120 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. Суд в Росії залишив без задоволення апеляційну скаргу адвоката про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою українського активіста з анексованого Криму Олега Приходько. Про це повідомив адвокат Сергій Легостов, передає УНН з посиланням на "Кримську Солідарність".

"Сьогодні відбувся розгляд в апеляційному військовому суді апеляційних скарг захисників Шейхмамбетова, Легостова, в інтересах Приходько Олега Аркадійовича на постанову Південного окружного військового суду про продовження терміну утримання під вартою на 6 місяців до 15 вересня поточного року. За підсумками розгляду скарги були залишені без задоволення, постанову суду - без змін", - сказав адвокат.

За його словами, Приходько на засіданні висловив свою позицію щодо кримінальної справи.

"Про те, що він притягується незаконно, вибухівку йому було підкинуто. І він звичайно бажає перебувати не в СІЗО, а в колі рідних і близьких", - додав Легостов.

Нагадаємо, Олега Приходько затримали співробітники ФСБ 9 жовтня 2019 року. Вони прийшли до нього додому в селі Орехово Сакського району і заявили, що будуть проводити огляд гаражів.

Про затримання проукраїнського активіста повідомили 10 жовтня. Прокуратура Автономної Республіки Крим відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі) через арешт в Криму проукраїнського активіста.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Закупівельні ціни на свинину втратили ще 2,5%

     • 20514 переглядiв

    З понеділка Франція почне виходити з карантину

     • 16633 переглядiв