profilniy-komitet-znyav-z-poryadku-dennogo-postanovu-pro-zvilnennya-klimkina

Профільний комітет зняв з порядку денного постанову про звільнення Клімкіна

 • 25750 переглядiв

КИЇВ. 1 липня. УНН. Комітет у закордонних справах Верховної ради сьогодні не розглядатиме постанову про звільнення Павла Клімкіна з посади міністра закордонних справ. Про це у коментарі кореспонденту УНН повідомив член Комітету у закордонних справах Володимир Ар'єв.

На питання журналіста про те, чи відбудеться сьогодні на комітеті розгляд постанови про звільнення Павла Клімкіна з посади міністра закордонних справ України, співрозмовник відповів: "не відбудеться".

"Це питання за наполяганням деяких членів комітету буде знято з порядку денного. Після останніх подій члени комітету мають великий сумнів в тому, що це питання доцільно ставити зараз взагалі", - сказав Ар’єв.

На уточнююче питання про те, чи має він на увазі події у Парламентській асамблеї Ради Європи, депутат зазначив, що "не тільки в Парламентській асамблеї, а події, пов’язані з нотами".

Нагадаємо, минулого тижня Президент України Володимир Зеленський зажадав публічних пояснень від Міністерства закордонних справ щодо ноти, направленої в Росію через її відповіді на рішення Міжнародного трибуналу з морського права по моряках. 

У відповідь Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що в Офісі Президента банально попалися на "дипломатичний розвод" РФ.

Українські Національні Новини

Політика