programa-pitna-voda-ukrayini-ta-noviy-punkt-propusku-cherez-kordon-v-aeroportu-poryadok-denniy-kabminu

Програма "Питна вода України" та новий пункт пропуску через кордон в аеропорту: порядок денний Кабміну

 • 22208 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Кабінет міністрів України на засіданні у середу, 30 червня, планує розглянути низку проектів законів та постанов, зокрема про соціальну програму “Питна вода України” та про новий пункт пропуску через державний кордон в аеропорту "Житомир", передає УНН з посиланням на порядок денний уряду.

Загалом на порядку денному Кабміну низка питань.

Деталі

Зокрема, уряд планує розглянути проект закону України про загальнодержавну цільову соціальну програму “Питна вода України” на 2022-2026 роки.

Також урядовці розглянуть проекти постанов Кабміну про затвердження плану дій на 2021-2025 роки щодо реалізації Національної стратегії розвитку системи фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів війни та членів їх сімей, сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та про затвердження Порядку влаштування засобів безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до будинків, будівель, споруд будь-якого призначення, їх комплексів та частин, об’єктів інженерно-транспортної інфраструктури або їх розумного пристосування.

Окрім того, уряд планує розглянути проект розпорядження Кабміну про виділення коштів для надання одноразової грошової допомоги членам сімей осіб, які загинули (померли) під час участі в антитерористичній операції, та особам, які стали особами з інвалідністю внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час участі в зазначеній операції. Так, проект акту передбачає виділення Мінветеранів коштів з резервного фонду державного бюджету в сумі 16 049,65 тис. грн для надання одноразової грошової допомоги членам сімей 6 осіб, які загинули під час участі в антитерористичній операції, та 13 особам, які стали особами з інвалідністю під час участі в зазначеній операції.

Також уряд розгляне проект розпорядження про відкриття пункту пропуску через державний кордон в аеропорту "Житомир".

Українські Національні Новини

Політика