prokuratura-ar-krim-vidkrila-provadzhennya-cherez-nezakonni-obshuki-u-budinkakh-krimskikh-tatar

Прокуратура АР Крим відкрила провадження через незаконні обшуки у будинках кримських татар

 • 22240 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Прокуратура АР Крим розпочала кримінальне провадження за фактом незаконних обшуків російськими силовиками у будинках кримських татар. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури АР Криму.

"Прокуратура АР Крим спільно з ГУНП в АР Крим та місті Севастополі розпочала кримінальне провадження за фактом порушення недоторканості житла під час проведення незаконних обшуків у домоволодіннях громадян України у місті Бахчисарай на тимчасово окупованій території півострова Крим за ч. 2 ст. 162 КК України (порушення недоторканності житла)", - сказано у повідомленні.

Як зазначили у прокуратурі, незаконні обшуки на тимчасово окупованій території мають широкомасштабний та систематичний характер і не мають нічого спільного з правоохоронною діяльністю, оскільки, спрямовані виключно на залякування населення та переслідування осіб.

Як раніше повідомлялося в УНН, у Бахчисараї і Бахчисарайському районі окупованого Криму російські силовики провели обшуки у кримських татар.

Українські Національні Новини

Політика