prokuratura-avstriyi-pidozryuye-u-shpigunstvi-spivrobitnika-kontrrozvidki

Прокуратура Австрії підозрює у шпигунстві співробітника контррозвідки

 • 7958 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Прокуратура Відня веде розслідування відносно співробітника Федерального відомства із захисту конституції і боротьбі з тероризмом Австрії (контррозвідка) за підозрою в шпигунстві, але через секретність справи не може назвати залучені в нього країни. Про це в з посиланням на віденську прокуратуру повідомляє ТАСС, передає УНН.

“Я можу підтвердити, що в прокуратурі Відня ведеться розслідування відносно співробітника БФТ через шпигунство”, — розповіла представник прокуратури Відня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затриманий у Австрії екс-полковник зізнався у шпигунстві для РФ

За її словами, це справа ведеться в закритому режимі, тому прокуратура не може викласти суть розслідування. Крім того, вона не стала називати країни, які можуть бути залучені в хід розслідування про шпигунство співробітника контррозвідки.

Нагадаємо, розвідувальна служба Австрії розкрила з міжнародною допомогою шпигунську діяльність за участю відставного офіцера австрійської армії, який більше 10 років передавав секретні документи РФ.

Як повідомляв УНН, Росія викликала посла Австрії в Москві Йоханнеса Айгнера через заяви Відня про шпигунство відставного офіцера австрійської армії на користь РФ.

Українські Національні Новини

Новини Світу