prokuratura-niderlandiv-u-spravi-mh17-visune-zvinuvachennya-za-dvoma-punktami

Прокуратура Нідерландів у справі MH17 висуне звинувачення за двома пунктами

 • 14802 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Прокуратура Нідерландів в понеділок повідомила про наміри пред'явити звинувачення чотирьом підозрюваним у справі про катастрофу пасажирського літака MH17 авіакомпанії Malaysian Airlines над Донбасом у 2014 році за двома статтями. Про це йдеться в заяві прокуратури, яка є в розпорядженні УНН.

"Державна прокуратура Нідерландів викличе чотирьох підозрюваних для оголошення звинувачень за те, що вони здійснили авіакатастрофу рейсу MH17, в результаті якої загинули всі, хто перебував на борту, що карається відповідно до статті 168 Кримінального кодексу Нідерландів; вбивство 298 осіб на борту рейсу MH17, що карається відповідно до статті 289 Кримінального кодексу Нідерландів", - йдеться в заяві.

Як повідомили в прокуратурі, текст і весь обвинувальний акт будуть опубліковані Державною прокуратурою, як тільки вони будуть оголошені в залі суду прокурорами.

Нагадаємо, в понеділок в Нідерландах почалося перше слухання у справі про катастрофу пасажирського літака MH17 авіакомпанії Malaysian Airlines над Донбасом в 2014 році.

Українські Національні Новини

Політика