prokuratura-odeschini-vikrila-grupu-osib-yaka-rozpalyuvala-natsionalnu-vorozhnechu

Прокуратура Одещини викрила групу осіб, яка розпалювала національну ворожнечу

 • 7031 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 23 лютого. УНН. Прокуратура Одеської області викрила і затримали організовану групу, яка займалася друкуванням та поширенням друкованих матеріалів, що направлені на розпалення національної і міжетнічної ворожнечі між українцями, росіянами та євреями. Про це сьогодні повідомили на брифінгу Одеської прокуратури, передає кореспондент УНН.

Вказана група організувала видавництво цих матеріалів досить у великих об'ємах та здійснювала їх масове тиражування. Сьогодні їх встановлено всіх члени угрупування, затримано трьох осіб, проводяться шість обшуків.

В них вилучено декількасот екземплярів книг, в яких пропагується ворожнеча між українцями, росіянами та євреями, а також ворожнеча, яка скерована на актуалізацію ненависті до українських націоналістів та патріотів.

Документуючи цю групу правоохоронцями встановлений факт посягання на життя і здоров'я народного депутата Олексія Гончаренка.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, у прокуратурі Одеси назвали замовника та виконавця викрадення О.Гончаренка. О.Гончаренко вже у безпечному місці, готується давати свідчення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП